Kustannustehokas tapa pitää huolta ikäihmisistä ja erityisryhmistä


Treenaakotona.com - palvelusta löydät myös treenejä, jotka on suunniteltu helpottamaan koti- ja laitoshoidon piirissä olevien ihmisten liikkumista – jotta toimintakyky pysyisi hyvänä mahdollisimman pitkään.

 
 
 

Treenejä kaikkiin tarpeisiin

Treenaakotona.com palvelun erityisryhmille suunnatuissa treeneissä on otettu huomioon ikäihmisten ja kehitysvammaisten tarpeet - jotta omasta hyvinvoinnista huolehtiminen voi olla helppoa ja mukavaa kaikissa elämäntilanteissa. Palvelumme on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi, jotta kuka tahansa pystyy laittamaan treenit päälle vain parilla klikkauksella.

Eri päätelaitteita kuvassa.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Tasapuolisuutta kustannustehokkaasti

Treenaakotona.com palvelun ikäihmisten ja erityisryhmien treenit on suunniteltu auttamaan laitoksia, kuntia ja kaupunkeja tarjoamaan tasapuolisia liikuntamahdollisuuksia niin koti- kuin laitoshoidossa oleville ihmisille. Palvelumme on kustannustehokkain tapa mahdollistaa liikunta kaikille ja saada aikaa säästöjä mahdollisen laitoshoidon tarpeen siirtyessä myöhemmäksi.

Treenaajat kuvassa.

Palvelu, josta hyötyvät kaikki

Elämänlaatu paranee

Hyvinvoinnista huolehtiminen auttaa parantamaan elämänlaatua

Laitoshoidon tarve vähenee

Kunnosta huolehtiminen vähentää laitoshoidon tarvetta
Tablettitietokone.

Edullinen ratkaisu

Palvelumme avulla tuet edullisesti ikäihmisten hyvinvointia

Kokeneet valmentajat tukena

Valmentaja tekee treenin aina alusta loppuun treenaajan kanssa
Viisi keltaista tähteä.
 

”Olemme tehneet Kehitysvammatuki 57:n Vipinä-hankkeen tiimoilta yhteistyötä Treenaakotona.comin kautta. Hankkeessa pyrimme lisäämään kotiyhteisöissä asuvien kehitysvammaisten henkilöiden arjen aktiivisuutta."

Anna-Riikka Murtonen, Kehitysvammatuki 57 Ry

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää kuinka palvelumme voisi parhaiten auttaa kuntanne tai kaupunkinne koti- tai laitoshoidossa olevia ihmisiä.