USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Usein kysyttyjä kysymyksiä
 

Miksi treenaakotona.com on helpoin tapa treenata?

Treenaakotona.comin ansiosta voit treenata personal trainerien opastuksella missä ja milloin itse haluat. Tämä liikuntapalvelu mukautuu sinun aikataulujesi mukaan, etkä ole enää sidottu kuntosalien aikatauluihin tai paikkoihin. Treenaa kotona, hotellissa tai vaikka mökillä. Voit treenata kotona lasten nukkuessa, saunan lämpeämistä odotellessa tai ihan miten sinulle parhaiten sopii. Et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden ja halun liikkua. Ammattiohjaajamme pitävät huolen lopusta.

Olemme tehneet palvelusta mahdollisimman yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen, jotta sinun treenaamisesi olisi mahdollisimman vaivatonta. Mikäli sinulla on jostain syystä ongelmia palvelumme kanssa saat meiltä aina tukea asiakaspalvelumme kautta.

Kenelle palvelu on suunniteltu?

Treenaakotona.com on helpoin tapa treenata kiireiselle työmatkalaiselle, lapsilleen omistautuneelle vanhemmalle, vuorotyöläiselle ja kaikille meille jotka haluamme pitää kunnostamme ja terveydestämme huolta kiireisen arjen keskellä. Olemme pyrkineet rakentamaan harjoituksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmille treenaajille. Kokeneet personal trainerit pitävät huolen monipuolisesta tarjonnasta ja joka viikko treeneissä on lihaskuntoa, sykettä, kehonhuoltoa ja liikkuvuutta.

Mitä saan rekisteröityneenä asiakkaana?

Saat joka viikko käyttöösi uuden treeniohjelman, jonka personal trainerimme Ansku, Elina ja Jukka ovat suunnitelleet. Voit treenata sen parissa missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Rekisteröityneenä asiakkaana sinulla on rajaton käyttöoikeus myös valtavaan treeniarkistoomme, josta löydät kaikki edellisviikkojen treenit. Käytössäsi on myös "Suosikit" -kansio, johon voit tallentaa rajattoman määrän lempitreenejäsi, joihin voit palata aina uudestaan.

Mitä välineitä tarvitsen?

Pääset alkuun ilman mitään välineitä, sillä suurimman osan harjoituksista teemme oman kropan painolla. Joissain harjoituksissa käytämme välineitä, joita saa kaikista urheiluliikkeistä ja suurista päivittäistavarakaupoista. Esimerkiksi jumppamatto, kahvakuula, käsipainot, keppi/ harjanvarsi, jumppapallo, hyppynaru tai foamroller tuovat monipuolisuutta treeneihin.

Millä laitteilla treenaakotona.com palvelu toimii?

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, joilla pääset nettiin. Voit treenata tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ääressä, kunhan sinulla on nettiselain ja internetyhteys. Valitse vain video ja paina "play" -nappia videon vasemmassa alakulmassa. Videon oikeasta alakulmasta saat videon näkymään koko ruudulla (älypuhelimissa tämä tapahtuu automaattisesti).

Miten voin striimata treenit televisioon?

Tietokoneella kun teet Google Chrome netti-selaimen kautta treenejä, voit Cast nappulalla (hiiren kakkospainike tai selaimen yläkulma "Näytä" ja "Cast") yhdistää suoraan televisioon, jos sinulla on Chromecast laite.

Lisäksi voit halutessasi striimata treenivideot hdmi-kaapelin kautta televisioosi tai langattomasti joko AppleTV:n tai Google Chromecastin kautta. Jos käytät AppleTV:tä voit katsoa tarkemmat ohjeet televisioon liittämisestä täällä.

Applikaatio tukee myös Chromecastia, eli videoiden kohdalla on Chromecast painike tai "Yhdistä TV", riippuen puhelimestasi, josta voit puhelimesta yhdistää chromecastin kautta televisioon.

Miten rekisteröidyn ja maksan?

Rekisteröidy palveluun etusivulla olevan "Aloita treenit tästä" (vihreän painikkeen) kohdalta. Rekisteröitymisen jälkeen voit valita kuukausi- tai 12 kk tilauksen. Kuukausitilauksen valitessasi voit kokeilla ensimmäisen kuukauden hintaan 4,90 €. Tilaus ei sido sinua mihinkään.

Valittavanasi on yleisimmät debit- ja credit-maksukortit, verkkopankki, liikuntasetelit, Smartum, Tyky, Sporttipassi, Eazybreak tai Edenredin mobiilimaksu. Pankki/ luottokortilla maksaessa tilaus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuen valintasi mukaisesti kuukauden tai 12 kk kerrallaan, mutta pystyt perumaan tilauksen koska tahansa. 

Verkkopankissa ja liikuntaeduilla maksettaessa tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti jakson kuluttua.

Miten mobiiliapplikaatio toimii? Maksaako se erikseen?

Mobiiliapplikaatio toimii samoilla tunnuksilla kuin perinteinen treenaakotona.com. Mikäli sinulla on voimassa olevat tunnukset palveluumme, toimivat samat tunnukset myös applikaatiossamme. Käytöstä ei mene lisämaksua. Kirjaudut vaan tunnuksillasi applikaation etusivulta kohdasta: "Kirjaudu" samalla tavoin kuin nettisivulle.

Mikäli aloitat palvelun käytön uutena asiakkaana applikaation kautta kohdasta "Eikö sinulla ole tunnuksia? Liity mukaan täältä!" menee tilaus Applen tai Google playn kautta. Samoin jos jatkat tilausta, menevät maksut heidän kauttaan.

Applikaatiossa tulee teksti "Sorry, video doesn`t exist"?

Jos sinulla tulee applikaatiossa tuo teksti videon kohdalla, niin katso vasemmasta yläkulmasta "Omat asetukset" mikä videoiden/ yhteyden taso sinulla on asetettuna. Jos se on "Matala", niin silloin kaikki viikon ohjelmat eivät näy, sillä viikko-ohjelmissa on myös vanhoja videoitamme mukana. Eli vaihda sieltä tasoksi "Automaattinen", niin kaikki näkyvät.

Miten maksan liikunta-edulla/ liikuntasaldolla tai liikuntaseteleillä?

Meillä käyvät seuraavat liikuntasetelit ja edut: Tyky-seteli, Smartum Liikuntaseteli, Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Smartum Saldo, Sporttipassi, Eazybreak, Edenredin mobiilimaksu ja Virike-seteli. Näillä maksaessa maksuvaihtoehtona on vuositilaus (12 kk) 149 € tai puoli vuotta (6 kk) 79 €. 

Tieto maksusta tulee suoraan asiakaspalveluumme ja aktivoimme sen jälkeen sinulle vuoden tai puolen vuoden treenit valintasi mukaisesti tunnuksellesi. Älä siis ihmettele, jos palvelu ei samalla sekunnilla avaudu, aktivoimme sen saman päivän aikana.

Smartum Saldolla maksaessa voit maksaa palvelun (12kk) suoraan sivustomme kautta kuten tavallisen verkkopankkimaksun tai vaihtoehtoisesti voit maksaa SmartumPay sovelluksen avulla (esim. jos sinulla ei ole saldoa riittävästi tai haluat maksaa 6 tai 12 kk treenit. Smartum Payhin voi itse syöttää summan.

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, lähetä liikuntasetelit meille postissa: Home Training Finland Oy, Monsaksenkuja 5 A 2, 01620 Vantaa. Liitä mukaan myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun liikuntasetelit on kirjattu järjestelmään. Voit lähettää kirjeen normaalina postina, kirjatun kirjeen rekisteröintiaika voi olla lähemmäs viikon. 

Miten maksan ePassilla?

ePassilla voit maksaa palvelun (12 kk) suoraan sivustomme kautta. Vaihtoehtoisesti voit maksaa harjoitusmaksusi myös helposti ePassin sovelluksella tai ePassin verkkomaksulla, jos esim. haluat lyhyemmän jakson tai sinulla ei ole saldoa riittävästi 12 kk maksuun:

  • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
  • Valitse SporttiPassin verkkomaksut
  • Aloita kirjoittamalla valikkoon treenaakotona.com. 
  • Kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina "seuraava"
  • Kirjoita summa euroissa 12kk (149 ) vuosimaksu tai 6 kk (79)
  • Paina maksa

Miten maksan Edenredin Ticket virike tai ticket Duolla?

Voit maksaa vuosimaksun tai 6 kk MyEdenred mobiilimaksulla.

<style type="text/css">p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 13.0px} span.s1 {font-kerning: none} </style> Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, lataa se sovelluskaupastasi ja luo tunnukset. Tämän jälkeen voit maksaa kännykällä.

  • Avaa sovellus ja valitse "Luo mobiilimaksu" virike-edun kohdalta.
  • Etsi sovelluksesta treenaakotona.com
  • Syötä summa ja paina "vahvista maksu"
  • Lähetä tieto meille sähköpostilla, että olet maksanut osoitteeseen asiakaspalvelu@treenaakotona.com

Miten maksan Eazybreakilla?

Hae Eazybreakin käyttökohdehausta meidät, eli treenaakotona.com ja suoritat maksun meille. Tästä tulee automaattisesti viesti asiakaspalveluumme. Avaamme sitten tunnuksellesi vuoden tai puolen vuoden treenit ylläpidon kautta.

Voinko maksaa verkkopankissa?

Kyllä voit. Verkkopankissa voit maksaa 12 kk tilauksen.

Onko luottokortilla maksaminen turvallista?

Ehdottomasti. Luottokorttiyhtiömme on tunnettu ja luotettava kansainvälinen toimija Stripe, joka on käytössä lukuisissa palveluissa ympäri maailmaa. Maksukortin tietoja ei lähetetä tai tallenneta ollenkaan treenaakotona.com:n palvelimille ja kaikki yhteydet ovat SSL-protokollalla suojattuja.

Minulla on kysyttävää tai palautetta treenistä. Miten toimin?

Lähetä viesti asiakaspalveluumme - haluamme aina kuulla mielipiteesi ja parantaa palveluamme!

Haluamme olla lähellä asiakastamme ja auttaa sinua treenaamaan. Ansku, Elina, Petteri ja Jukka vastaavat myös mielellään kysymyksiisi treeneihin ja liikkumiseen liittyen, sekä ottavat mielellään vinkkejä vastaan tulevien treenien suhteen.