Usein kysyttyjä kysymyksiä
 

Miksi treenaakotona.com on helpoin tapa treenata?

Treenaakotona.comin ansiosta voit treenata personal trainerien opastuksella missä ja milloin itse haluat. Tämä liikuntapalvelu mukautuu sinun aikataulujesi mukaan, etkä ole enää sidottu kuntosalien aikatauluihin tai paikkoihin. Treenaa kotona, hotellissa tai vaikka mökillä. Voit treenata kotona lasten nukkuessa, saunan lämpeämistä odotellessa tai ihan miten sinulle parhaiten sopii. Et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden ja halun liikkua. Ammattiohjaajamme pitävät huolen lopusta.

Olemme tehneet palvelusta mahdollisimman yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen, jotta sinun treenaamisesi olisi mahdollisimman vaivatonta. Mikäli sinulla on jostain syystä ongelmia palvelumme kanssa saat meiltä aina tukea asiakaspalvelumme kautta.

Kenelle palvelu on suunniteltu?

Treenaakotona.com on helpoin tapa treenata kiireiselle työmatkalaiselle, lapsilleen omistautuneelle vanhemmalle, vuorotyöläiselle ja kaikille meille jotka haluamme pitää kunnostamme ja terveydestämme huolta kiireisen arjen keskellä. Olemme pyrkineet rakentamaan harjoituksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmille treenaajille. Kokeneet personal trainerit pitävät huolen monipuolisesta tarjonnasta ja joka viikko treeneissä on lihaskuntoa, sykettä, kehonhuoltoa ja liikkuvuutta.

Mitä saan rekisteröityneenä asiakkaana?

Saat joka viikko käyttöösi uuden treeniohjelman, jonka personal trainerimme Ansku, Elina ja Jukka ovat suunnitelleet. Voit treenata sen parissa missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Rekisteröityneenä asiakkaana sinulla on rajaton käyttöoikeus myös valtavaan treeniarkistoomme, josta löydät kaikki edellisviikkojen treenit. Käytössäsi on myös "Suosikit" -kansio, johon voit tallentaa rajattoman määrän lempitreenejäsi, joihin voit palata aina uudestaan.

Mitä välineitä tarvitsen?

Pääset alkuun ilman mitään välineitä, sillä suurimman osan harjoituksista teemme oman kropan painolla. Joissain harjoituksissa käytämme välineitä, joita saa kaikista urheiluliikkeistä ja suurista päivittäistavarakaupoista. Esimerkiksi jumppamatto, kahvakuula, käsipainot, keppi/ harjanvarsi, jumppapallo, hyppynaru tai foamroller tuovat monipuolisuutta treeneihin.

Millä laitteilla treenaakotona.com palvelu toimii?

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, joilla pääset nettiin. Voit treenata tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ääressä, kunhan sinulla on nettiselain ja internetyhteys. Valitse vain video ja paina "play" -nappia videon vasemmassa alakulmassa. Videon oikeasta alakulmasta saat videon näkymään koko ruudulla (älypuhelimissa tämä tapahtuu automaattisesti).

Lisäksi voit näistä laitteista halutessasi striimata treenivideot hdmi-kaapelin kautta televisioosi tai langattomasti joko AppleTV:n tai Google Chromecastin kautta. Jos käytät AppleTV:tä voit katsoa tarkemmat ohjeet televisioon liittämisestä täällä. Jos käytät Android -pohjaista älypuhelinta tai tablettia ja Chromecastiä, voit katsoa tarkemmat liitäntäohjeet täällä.

Miten rekisteröidyn ja maksan?

Rekisteröidy palveluun etusivulla olevan "Aloita ilmainen kokeilu" (vihreän painikkeen) kohdalta. Rekisteröitymisen jälkeen voit valita kuukausi- tai vuositilauksen. Kuukausitilauksen valitessasi voit kokeilla yhden kuukauden ilmaiseksi. Tilaus ei sido sinua mihinkään.

Valittavanasi on yleisimmät debit- ja credit-maksukortit, verkkopankki, liikuntasetelit, Smartum, Tyky tai sporttipassi. Pankki/ luottokortilla maksaessa tilaus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuen valintasi mukaisesti kuukauden tai vuoden kerrallaan, mutta pystyt perumaan tilauksen koska tahansa. 

Miten maksan Smartum saldolla tai liikuntaseteleillä?

Meillä käyvät seuraavat liikuntasetelit: Tyky-seteli, Smartum Liikuntaseteli, Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Smartum Saldo, Sporttipassi, Eazybreak ja Virike-seteli. Näillä maksaessa maksuvaihtoehtona on vuositilaus (99 €).

Smartum Saldolla maksaessa hae Smartumin sivustolta käyttökohdehausta toimipisteemme treenaakotona ja valitse maksa smartum saldolla (12 kk). Tämän jälkeen ilmoita asiakaspalveluumme että olet ostanut palvelun ja rekisteröidy käyttäjäksi.

Vaihtoehtoisesti voit ensin rekisteröityä käyttäjäksi, tämän jälkeen sinulle tulee ohjeet miten maksat smartum-saldolla.

Mikäli maksat liikuntaseteleillä, lähetä liikuntasetelit meille postissa: Home Training Finland Oy, Monsaksenkuja 5 A 2, 01620 Vantaa. Liitä mukaan myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun liikuntasetelit on kirjattu järjestelmään. Voit lähettää kirjeen normaalina postina, kirjatun kirjeen rekisteröintiaika voi olla lähemmäs viikon. 

Miten maksan Sporttipassilla?

Sporttipassilla voit maksaa henkilökohtaisen harjoitusmaksusi SporttiPassin 
verkkomaksulla:

  • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
  • Valitse SporttiPassin verkkomaksut
  • Aloita kirjoittamalla valikkoon treenaakotona.com. 
  • Kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina "seuraava"
  • Kirjoita summa euroissa ( 99e vuosimaksu)
  • Paina maksa

Miten maksan Edenredin Ticket virike tai ticket Duolla?

Voit maksaa vuosimaksun MyEdenred mobiilimaksulla.

Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, lataa se sovelluskaupastasi ja luo tunnukset. Tämän jälkeen voit maksaa kännykällä.

  • Avaa sovellus ja valitse "Luo mobiilimaksu" virike-edun kohdalta.
  • Etsi sovelluksesta treenaakotona.com
  • Syötä summa ja paina "vahvista maksu"
  • Lähetä tieto meille sähköpostilla, että olet maksanut osoitteeseen asiakaspalvelu@treenaakotona.com

Voinko maksaa verkkopankissa?

Kyllä voit. Verkkopankissa voit maksaa 12 kk tilauksen.

Onko luottokortilla maksaminen turvallista?

Ehdottomasti. Luottokorttiyhtiömme on tunnettu ja luotettava kansainvälinen toimija Stripe, joka on käytössä lukuisissa palveluissa ympäri maailmaa. Maksukortin tietoja ei lähetetä tai tallenneta ollenkaan treenaakotona.com:n palvelimille ja kaikki yhteydet ovat SSL-protokollalla suojattuja.

Minulla on kysyttävää tai palautetta treenistä. Miten toimin?

Lähetä viesti asiakaspalveluumme - haluamme aina kuulla mielipiteesi ja parantaa palveluamme!

Haluamme olla lähellä asiakastamme ja auttaa sinua treenaamaan. Ansku, Elina, Petteri ja Jukka vastaavat myös mielellään kysymyksiisi treeneihin ja liikkumiseen liittyen, sekä ottavat mielellään vinkkejä vastaan tulevien treenien suhteen.

 

Treenaakotona.com / Home Training Finland Oy
asiakaspalvelu@treenaakotona.com
+358 45 136 1339

Sivuston käyttöehdot
BLOGI