Hyvinvointia ja liikuntaa henkilöstölle paikasta riippumatta


Treenaakotona.com tarjoaa työnantajalle helpon ja kustannustehokkaan tavan pitää huolta henkilökunnan jaksamisesta ja liikkumisesta. Treenit voi tehdä missä ja milloin vain; riippumatta asuinpaikasta, työvuoroista tai liikuntakokemuksesta.

 
 
 
 
Treenaaja.

Sopivia treenejä aloittelijasta aktiivitreenaajiin

Palvelullamme yritys tai kunta takaa tasapuoliset liikuntamahdollisuudet koko henkilökunnalle tai asukkaille sijainnista riippumatta.Laajasta treenikirjastosta löytyy helposti sopivat treenit niin vasta-alkajille kuin aktiivisempaan treenaamiseen tottuneille.Treenaakotona.comia on myös helppo käyttää ja se toimii mutkattomasti kaikilla laitteilla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Viikoittain uutta sisältöä ja vaihtuvat, valmiit ohjelmat

Treenaakotona.com ei ole vain treeniarkisto, vaan tuotamme palveluun uutta sisältöä joka viikko. Viikoittain vaihtuvan treeniohjelman noudattaminen on helppo tapa tutustua palveluun ja löytää omat suosikkitreenit. Lisäksi tuotamme myös ikäihmisille ja erityiskohderyhmille treenejä, josta lisää tietoa löydät täältä →

Treenivälineet.
 

Palkitse ja tue henkilöstön hyvinvointia treenaakotona.comin avulla

 

Kustannustehokas ratkaisu

Treenaakotona.com on työnantajalle edullinen tapa tarjota tasapuoliset liikuntamahdollisuudet koko henkilökunnalle.

Tukee työhyvinvointia

Palvelusta löytyy myös työpäivän lomaan sopivia, muutaman minuutin taukojumppia, jotka on helppo tehdä työpisteellä tai kotona.
Tablettitietokone.

Monipuolinen treenivalikoima

Palvelumme yli 700 treenin joukosta löytyy laaja valikoima kaikentasoisia treenejä; joogasta kahvakuulaan ja kaikkea siltä väliltä!

Kokeneet, innostavat ohjaajat

Ammattitaitoiset ohjaajamme huolehtivat, että treenatessa motivaatio pysyy korkealla ja treenien pariin on aina ilo palata!
Viisi keltaista tähteä.
 

“Yhteistyö Treenaakotona.com palvelun kanssa on sujunut hienosti jo usean vuoden ajan. Treenaakotona-palvelu on mukana Kiitoskaupan lahjakorteissa yritysten henkilöstölle ja on ollut erittäin suosittu lahjansaajien keskuudessa."

Joonas Hyyppä, Toimitusjohtaja, Kiitoskauppa Oy

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


Kehitämme palveluamme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pystymme vastaamaan nopeallakin aikataululla yrityksenne tarpeisiin. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!